intro
wathoewaarom
weekverslag
praktisch
pers
gastenboek
links
colofon


Delftse Kleden wordt georganiseerd door Stichting Kunst en Welzijn en Kunstgebouw en is onderdeel van het project Binnen voor Buiten.
Binnen voor Buiten, een cultuurprogramma voor de Delftse wijken Voorhof en Buitenhof, betrekt de wijkbewoners op een actieve manier bij de ontwikkeling en uitvoering van kunstprojecten. Door de samenwerking met kunstenaars uit verschillende disciplines komen de wijkbewoners op een onconventionele manier met elkaar in contact.
Binnen voor Buiten is onderdeel van Kunst in de wijken van de gemeente Delft en Kleurrijke wijken van de provincie Zuid-Holland. Beide programma's streven door middel van kunst en cultuur naar een grotere betrokkenheid van de bewoners uit Voorhof en Buitenhof bij het sociale en culturele leven in hun wijk. Binnen voor Buiten is financieel mogelijk door bijdragen van de gemeente Delft (Integratie en EZH-fonds) en de provincie Zuid-Holland.

Voor meer informatie over Delftse Kleden kunt u contact opnemen met Stichting Kunst en Welzijn, Tonny van Sommeren, telefoon 06-48 27 39 61 of Kunstgebouw, Nathalie van de Hak, telefoon (015) 213 63 96, e-mail info@delftsekleden.nl.

Voor meer informatie over Kleurrijke Wijken kunt u contact opnemen met Kunstgebouw, Anita van der Linden, telefoon (015) 215 45 15, e-mail anital@kunstgebouw.nl.

Comité van aanbeveling
Paula Kouwenhoven, Art Director, World Art Delft
Mw A. van Oorschot, vrouw van de burgemeester van Delft
Wil Steffen, fractievoorzitter VVD, gemeente Delft
Fenny de Graaf, directeur Wijk en Stadszaken Gemeente Delft
Maria Scali, directeur Vrouwen Opvang Zuid-Holland


Delftse Kleden wordt mede mogelijk gemaakt door:
Provincie Zuid-Holland
Gemeente Delft
Fonds 1818
Haëlla Stichting
KNR/PIN
M.A.O.C. Gravin van Bylandt Stichting
Fonds voor de Amateurkunst
en vele enthousiaste vrouwen en vrijwilligers

www.kunstgebouw.nl/kleurrijkewijken
www.kunstgebouw.nl


Foto's: Hannah Anthonysz
Webdesign: SquarEyes( disclaimer )